Дали някога сте се питали как да запазите видеа от Instagram, за да ги споделите или ги гледате по-късно? Не търсете повече, защото имаме точно инструмента, от който се нуждаете.

Изтеглячът на видеа от Instagram е лесен за използване и удобен за потребителя, позволяващ ви лесно да изтегляте видеа от Instagram.

Запазването и споделянето на любимите ви видеа от Instagram с близки и приятели никога не е било по-лесно. Нашият интуитивен инструмент ви позволява без усилие да изтегляте всяко видео от Instagram, като ги запазвате директно на вашия компютър или мобилно устройство.

Изтеглячът на видеа от Instagram е прост и лесен за използване инструмент, предназначен за изтегляне на видеа от Instagram.

messages.instagram-video-downloader.text_5

Изтеглянето на видеа от Instagram е лесно и безплатно.

За да започнете, отворете Instagram на телефона си и намерете видеото, което искате да изтеглите. След като го намерите, докоснете три точки в горния десен ъгъл на видеото и изберете "Копиране на връзка".

След като копирате връзката, отидете на нашия уебсайт чрез вашия браузър и поставете връзката в определеното поле за въвеждане. След това натиснете бутона за изтегляне. Ще бъдете пренасочени към страница, където можете да изтеглите видеа от Instagram. Тук ще намерите списък на всичките си запазени видеа. Просто изберете видеото, което искате да изтеглите, и щракнете върху бутона "Изтегли".

Как мога да изтегля видеа на iPhone или Android?

Ако търсите лесен начин да изтеглите видеа от Instagram, сте на правилното място - това е изключително лесно.

Първо, отворете приложението Instagram и намерете видеото, което искате да изтеглите. Можете да направите това, като отидете на своя профил (или на чужд) и докоснете икона на лупата в горната част. След това въведете името или хаштага на видеото в полето за търсене и докоснете "Търсене".

След като намерите желаното видео, докоснете го, за да го отворите. След това плъзнете пръст нагоре от долната част на екрана си, за да достъпите менюто с опциите, където ще намерите инструменти за редактиране и споделяне. Докоснете "Споделяне" в горния ляв ъгъл на екрана си и накрая изберете "Копиране на връзка".

Сега, когато всичко е настроено, сте готови! Поставете връзката, която току-що копирахте, и натиснете бутона "Изтегляне". След няколко секунди ще се появи връзка за изтегляне, която ви позволява да изтеглите желаното видео.

Как да изтегля видеа от Instagram с помощта на изтегляча на видеа?

Направихме процеса на изтегляне възможно най-лесен. Просто намерете видеото в Instagram, което искате да изтеглите, копирайте връзката му, поставете връзката и натиснете бутона за изтегляне. След това ще можете да гледате видеото от Instagram и да го споделяте по ваше желание.

Мога ли да изтегля видеа от Instagram от частен профил?

Кратък отговор: не. Изтеглянето на видеа от частни профили не е възможно.

Дали е законно да изтегля видеа от Instagram?

За лична употреба изтеглянето на видеа от Instagram е разрешено. Въпреки това, ако искате да ги репостнете или да ги използвате по някакъв друг начин, уверете се, че сте получили разрешение от собственика на видеото. Помнете, че всяко съдържание, което изтегляте, все още принадлежи на съответния собственик. not our tool.

Колко видеа от Instagram мога да изтегля?

С нашия изтегляч на видеа можете да изтеглите неограничен брой видеа. Просто изберете видеото, което ви интересува, докоснете три точки в горния десен ъгъл, за да копирате неговия URL, след което го поставете в Изтегляча на видеа. Няма ограничение за броя видеа, които можете да запазите, така че можете да изтегляте според вашето желание.
Защо някой би искал да изтегли видеа от Instagram?
Хората изтеглят видеа от Instagram, за да запазят съдържание, което е полезно, вдъхновяващо или просто приятно. Често хората изтеглят своите качени видеа от минали години, особено съдържание, което вече не е достъпно на техните устройства.