Колко последователи има Роналдо

Създадени 28 февруари, 2024
Celeb Instagram, от който можем да се вдъхновим

Instagram, социална платформа за споделяне на снимки и видео, има милиарди активни потребители по целия свят. Неговото влияние е нараснало толкова силно, че е променило начина, по който хората се свързват, общуват и дори водят бизнес. Популярността на тази платформа доведе до надпревара сред знаменитости, спортисти и влиятелни личности за натрупване на най-голям брой последователи, като по този начин затвърди тяхното цифрово влияние.

Царството на Instagram

Най-следваният акаунт в Instagram не е нищо друго освен самия Instagram. Официалният акаунт на платформата за социални медии @instagram може да се похвали със зашеметяващите 651 милиона последователи към 2024 г. Акаунтът основно популяризира актуално съдържание от целия сайт, като подчертава уникални публикации, въвежда нови функции и отбелязва глобални събития.

Доминирането на спортните икони

Кристиано Роналдо
Короната за най-следван човек в Instagram отива при Кристиано Роналдо. Португалският футболист, известен в цял свят с изключителните си умения и харизма, има впечатляващи 600 милиона последователи в своя акаунт @cristiano. Профилът на Роналдо дава на феновете поглед върху неговия професионален и личен живот, от наелектризиращите му изяви на футболния терен до моментите му извън терена със семейството и приятелите.

Лионел Меси
Не много по-назад от Роналдо е Лионел Меси, друга футболна легенда, която натрупа значителни последователи в Instagram. Меси, аржентинският футболист, известен със забележителната си игра, има 482 милиона последователи в своя акаунт @leomessi. Профилът на Меси е пълен с моментни снимки от неговата кариера и семейни моменти, което дава възможност на феновете да надникнат в живота му на и извън терена.

Славата на жените знаменитости

Селена Гомез
Титлата на най-следваната жена в Instagram се държи от Селена Гомез, американска певица и актриса с последователи от 427 милиона в нейния акаунт @selenagomez. Освен че споделя актуализации за своите музикални и актьорски проекти, Гомес използва платформата си, за да се застъпва за осведоменост за психичното здраве и други социални проблеми.

Кайли Дженър
Друга жена, доминираща в Instagram, е Кайли Дженър, телевизионна риалити звезда и бизнесдама, която има 398 милиона последователи в своя акаунт @kyliejenner. Дженър използва своя Instagram, за да популяризира бизнеса си за красота и козметика, Kylie Cosmetics и Kylie Skin, и да споделя моменти от личния си живот.

Командването на развлекателните гиганти

Дуейн "Скалата" Джонсън
Дуейн „Скалата“ Джонсън, известният актьор и бивш шампион на WWE, има огромни последователи в Instagram от 388 милиона в своя акаунт @therock. Профилът на Джонсън е пълен с видеоклипове за тренировки, мотивационни цитати и погледи зад кулисите на неговите филмови проекти, рисувайки картина на неговата многостранна кариера.

Ариана Гранде
Ариана Гранде, известна американска певица и актриса, има последователи от 378 милиона в своя акаунт @arianagrande. Гранде споделя актуализации за музиката си, публикува очарователни снимки на кучето си и рекламира козметичната си марка REM Beauty в своя акаунт в Instagram.

Влиянието на Кардашиян-Дженър

Ким Кардашиян
Ким Кардашиян, телевизионна риалити звезда, превърнала се в бизнесдама и амбициозен адвокат, има последователи от 363 милиона в своя акаунт @kimkardashian. Кардашиян използва платформата си, за да популяризира разнообразните си бизнес начинания, включително нейната марка оформящо облекло Skims и нейната марка за красота KKW Beauty.

Клои Кардашиян
Следва плътно зад нея Khloe Kardashian, с последователи от 298 милиона в нейния акаунт @khloekardashian. Кардашиян, подобно на сестрите си, използва акаунта си, за да популяризира бизнеса си и да споделя лични преживявания.

Икона на Instagram

Поп и R&B дивите

Бионсе
Бионсе, световноизвестната поп и R&B певица, има 315 милиона последователи в Instagram в своя акаунт @beyonce. Акаунтът на Бионсе включва завладяващи автопортрети, професионални снимки от различни снимки и музикални видеоклипове, предлагащи на феновете да надникнат в нейния многостранен свят.

Възходът на младия Дженър

Кендъл Дженър
Челната десетка завършва Кендъл Дженър, модел и риалити звезда, с последователи от 294 милиона в нейния акаунт @kendalljenner. Дженър използва акаунта си, за да демонстрира своите концерти като модел, личен живот и сътрудничество със сестра си Кайли за тяхната козметична линия.

Заключение

Instagram, като мощен център на социалните медии, позволи на знаменитостите и инфлуенсърите да се свързват с феновете си на лично ниво. Платформата продължава да бъде бойно поле за популярност, като тези десет акаунта водят групата. Ще бъде интересно да видим дали класирането ще се промени в бъдеще, предвид динамичния характер на популярността на социалните медии.

В момента Кристиано Роналдо има над 300 милиона последователи в Instagram, което го прави един от най-следваните лица в платформата.

Знаменитости като Бионсе, Селена Гомес и Кайли Дженър са известни със значителните си последователи и влияние в Instagram.

Фактори като техния талант, харизма, ангажиращо съдържание, сътрудничество с марки и редовни актуализации допринасят за славата на жените знаменитости в Instagram.